ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΤΙΤΛΟΣ: Έρωτας Χωρίς Τέλος (Sin Fin)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Σέζαρ Εστεμπάν & Χοσέ Αλέντα

Ρομαντικό Δράμα & Sci-Fi
Ποιος δεν θα ταξίδευε πίσω στο χρόνο για να αλλάξει τα πράγματα που τον στεναχωρούν; Όταν ένας ντροπαλός, κοινωνικά αμήχανος Χαβιέ συναντά τη Μαρία, ένα δραστήριο, εξωστρεφές και διασκεδαστικό κορίτσι, είναι η αρχή ενός πανέμορφου ρομάντζου. Δεκαπέντε χρόνια μετά και το τοπία δεν είναι πια ειδυλλιακό. Η εμμονή του Χαβιέ για τη δουλειά του και τα ανεκπλήρωτα όνειρα της Μαρίας εμφανίζονται στο προσκήνιο και ειδικά στη Μαρία. Η σχέση τους περνάει κρίση.
Ο Χαβιέ συνειδητοποιεί ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να την βοηθήσει. Πρέπει να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο για να ξαναγράψουν τη μοίρα της Μαρίας και να αποφύγουν την άθλια πραγματικότητα που ζουν. Μαζί, να ξαναζήσουν και να θυμηθούν τη μαγεία της πρώτης ημέρας που συναντήθηκαν, δεκαπέντε χρόνια πριν, με την ελπίδα ότι η Μαρία θα γίνει πάλι το χαρούμενο, ζωηρό κορίτσι που ερωτεύτηκε.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 14 Φεβρουαρίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:30 - 20:45 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 96'

ΤΙΤΛΟΣ: Γυναίκα σε Πόλεμο (( Woman at War / Kona fer í stríð)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Μπένεντικτ Έρλινγκσον

Ισλανδική ταινία, σκηνοθεσία Μπένεντικτ Έρλινγκσον με τους: Χαλντόρα Γκεϊρχασντότιρ, Γιόχαν Σίγκουρντσον, Γιορούντουρ Ράγκναρσον
Η οικο-ακτιβίστρια Χάλα, πίσω από την «κανονική» της ζωή ως διευθύντριας χορωδίας, πραγματοποιεί προσεκτικά και άκρως στοχευμένα χτυπήματα στη βαριά βιομηχανία της χώρας. Όλα αυτά αλλάζουν όταν ένα γράμμα φτάνει στην πόρτα της…

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 14 Φεβρουαρίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 19:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 101'

ΤΙΤΛΟΣ: Ο Ένοχος (( Den Skyldige / The Guilty)

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Γκούσταβ Μέλερ

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Γκούσταβ Μέλερ με τους: Γιάκομπ Σέντεργκρεν
Ένας αστυνομικός που δουλεύει στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης προσπαθεί να εντοπίσει και να σώσει μια γυναίκα που έχει απαχθεί.

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 14 Φεβρουαρίου

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 22:20 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 85'

ΤΙΤΛΟΣ: ''Ματωμένος Γάμος'' ( La Novia )

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ: Paula Ortiz και Javier Garcia Arredondo

Οι Ηumanlinks και ο κινηματογράφος Μικρόκοσμος

( Λεωφόρος Συγγρού 106 ), με την ευγενική προσφορά της εταιρείας διανομής

TANWEER,

σας καλωσορίζουν στην προβολή της ταινίας

''Ματωμένος Γάμος''

( La Novia ) την Τετάρτη 27/2/2019 και ώρα 17:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό

Η ταινία είναι δράμα ισπανικής παραγωγής του 2015. Η σκηνοθεσία είναι της Paula Ortiz. Το σενάριο είναι της Paula Ortiz και του Javier Garcia Arredondo και βασίζεται στην τραγωδία του 1933 του Federico Garcia Lorca : '' Ο ματωμένος γάμος''. Πρωταγωνιστούν οι: Inma Cuesta, Alex Garcia, Asier Etxeandia, Luisa Gavasa, Carlos Alvarez Novoa.

Σύνοψη:


Ο Λεονάρντο ( Alex Garcia ), ο γαμπρός ( Asier Etxeandia ) και η νύφη ( Inma Cuesta ) αποτελούν ένα αχώριστο τρίγωνο από την παιδική ηλικία. Ο Λεονάρντο και η νύφη έχουν έναν αόρατο και δυνατό δεσμό. Καθώς περνούν τα χρόνια η νύφη ετοιμάζεται να παντρευτεί στην λευκή έρημο όπου ζει με τον πατέρα της. Μία μέρα πριν την τελετή, μία ζητιάνα της χτυπάει την πόρτα και της προσφέρει ένα δώρο και μία συμβουλή: Μην παντρευτείς αν δεν τον αγαπάς και της δίνει δύο κρυστάλινα στιλέτα…
Οι humanlinks.gr - Ανθρώπινοι Σύνδεσμοι είναι μια ομάδα αυτοβοήθειας, ανθρώπων που δοκιμάστηκε στο παρελθόν σε θέματα ψυχικής υγείας. Συστάσθηκαν ως ομάδα πριν από 13 χρόνια περίπου και αναπτύσουν Προγράμματα έκφρασης, πολιτισμού, ομάδες υποστήριξης και εμψύχωσης, αθλητισμού, τέχνης, εκδρομές, διαπολιτισμικά γεύματα και συναυλίες. Κάθε χρόνο οργανώνουν φεστιβάλ για την ψυχική υγεία #http://festival.humanlinks.gr/humanlinks/ Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τους ξεκίνησαν συνεργασία με τον κινηματογράφο «Μικρόκοσμος» με τακτικές προβολές ταινιών πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας και όχι μόνον. Τις προβολές οργανώνει και συντονίζει η ομάδα σινεμά των Humanlinks με την εποπτεία του «Μικρόκοσμος».

Προσωπική ιστορία


“Πριν γνωρίσω την Ομάδα η ζωή μου ήταν τελείως διαφορετική απ ότι είναι σήμερα. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη που γνώρισα τα παιδιά, διότι μέσα από την επαφή μαζί τους και την στήριξη που πήρα, μπορώ να στήνω τη ζωή μου έτσι όπως εγώ επιθυμώ. Αυτό ήταν και το βασικό μου κίνητρο να μοιραστώ δημόσια την ιστορία μου. Να μοιραστώ την ευγνωμοσύνη μου και την ελπίδα μου ότι ίσως κάποιο παιδί που υποφέρει μπορεί να την διαβάσει και να πάρει κι αυτό δύναμη κι ελπίδα...... Αισθάνομαι ότι είμαι πολύ τυχερός άνθρωπος, ειδικά, αυτή την δύσκολη εποχή στην οποία οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ανασφαλείς και φοβισμένοι εγώ νιώθω ασφάλεια και είμαι χαρούμενος διότι έχω την Ομάδα μου. Μακάρι να μπορούν να νιώθουν έτσι χαρούμενοι όλοι οι άνθρωποι και να μην φοβούντε και να φροντίζουν να έχουν ο ένας τον άλλον. Καμμιά οικονομική ή κοινωνική κατάσταση δεν μπορεί να φέρει την ευτυχία όσο μπορούν οι ανθρώπινες σχέσεις, οι φίλοι, οι αγαπημένοι…”
Νίκη

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: 27 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη προς το κοινό

ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 17:00 | ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 120'